Speilklassifisering

(1)Sminkespeil.Sminkespeil er sannsynligvis det enhver jente vil ha.Sminkespeil er en jentes lille verden, men vet du hva slags sminkespeil er?Det er store og små sminkespeil, runde og firkantede former.Små sminkespeil er små og utsøkte og enkle å flytte.Store er vanligvis kombinert med bord og skap.De kan brukes til sminke så vel som daglige nødvendigheter.De er praktiske og vakre.Denne typen speil er hovedsakelig laget av glassforstørrelsesglass, med metall, plast, hardt papir og andre materialer som ramme, dekorert med utskjæring, trykking, innlegg og annet håndverk, og løfting, folding osv. som støtte, danner en forskjellige stiler av sminkespeil.Velg etter din smak
(2)Dressing speil.Et speil i full lengde må være uunnværlig!Enten det er en mann eller en kvinne, er et speil i full lengde avgjørende for å matche klær hver morgen.De vanligste speilene i full lengde på soverommet er rektangulære og ovale, men noen speil i full lengde er direkte innlagt i garderoben, noe som sparer plass og ikke trenger å bekymre deg for plassering.
(3)Baderomsspeil: Denne typen speil er hovedsakelig flate glassspeil, med tre, plast, glass, metall og andre materialer som ramme, og er dekorert med speilhåndverk som utskjæring, vertikal tråd, silketrykk og liming, og de er dekorert med hyller, skap osv. Praktiske materialer er supplert for å danne et blendende utvalg av serier, som er hovedstrømmen i speilserien.Fokuser på det praktiske.
(4)Dekorative speil: denne typen speil er hovedsakelig flate glassspeil, med tre, plast, glass og andre materialer som ramme, og er dekorert med speilhåndverk som utskjæring, vertikal tråd, silketrykk og liming.Det er den mest kunstneriske i speilserien., Hovedsakelig dekorasjon.5. Reklamespeil: Denne typen speil er hovedsakelig flate glassspeil, med tre, plast, metall, glass og andre materialer som ramme, og serien er hovedsakelig for reklameformål.


Innleggstid: Des-08-2021