Flytende rammer (det du trenger å vite)

Når du dekorerer hjemmet ditt, bilde og hengerkunstrammekan føles som det siste du tenker på.Imidlertid er disse siste tilbehørene virkelig det som bringer et rom til live.Veggdekor kan få hjemmet ditt til å føles ferdig og som ditt eget.Det er mange alternativer å velge mellom når det kommer til innredning.Fra gallerivegger oglerretstrykkå macrame henger og flytendebilderammer, alle har en annen stil som passer dem.

Hva er flytende rammer?

Som antydet i navnet,flytende rammerer laget for å få kunst til å se ut som om den svever innenfor rammen i stedet for å presses bak et glass.Denne illusjonen lar seerne se et slags tredimensjonalt syn på kunsten.En flyteramme brukes vanligvis til å vise et trykk eller lerret for å gi det mer dybde.

Når bør du bruke flytende rammer?

du kan virkelig bruke flytende rammer for alle typer kunstverk du måtte ønske å vise der du bor.Det er noen få scenarier der du kanskje vil bruke en flytende ramme.

Hvis du bor i en liten leilighet eller et hjem, kan det være lurt å bruke floatrammer for å maksimere plassen din.I motsetning til vanlige rammer som vanligvis har matter som er noen få centimeter per side.Med en flytende ramme får du bare rammen og kunstverket, så det er ingen ekstra plass som blir tatt opp.I motsetning til vanlige rammer, tar ikke flytende rammer opp 2+ tommer plass på sidene.

Å ha et moderne eller moderne hjem kan noen ganger være vanskelig å finne kunstverk til.Selv om kunstverket ikke er vanskelig å få tak i, kan det være vanskelig å finne stykker som ikke bryter budsjettet.

Det er derfor flytende rammer kan være et så godt tilsetningsstoff.Flytende rammer er moderne av natur.De er generelt enkle og slanke, noe som er perfekt for et moderne hjem eller når du prøver å fremheve et kunstverk.En god ramme kan enten gjøre eller ødelegge utseendet til kunstverket ditt.

Fordeler med flytende rammer

Som tidligere nevnt er flytende rammer perfekt når du har en mindre veggplass å jobbe med.Å bo i mindre rom, for eksempel leiligheter, kan noen ganger gi deg mindre å jobbe med.Hvis du ikke er boligkjøper og bor på en liten plass, har du kanskje ikke massevis av veggplass å dekorere.

Dette kan være en god og dårlig ting.Bruk av flytende rammer kan hjelpe deg med å spare plass fordi det ikke er noe matt overlegg på utskriftene dine.Alt du trenger er et lerretstrykk og rammen din – perfekt for et minimalistisk utseende.

Lerret uten rammer er ganske vanlig i de fleste hjem.Men å legge til en flytende ramme kan gi den et mer ferdig utseende.Derfor vil du se rammer rundt lerret i de fleste kunstmuseer.En annen grunn til å legge til en ramme på lerretet ditt, er at det kan bidra til å forhindre at lerretets kanter forvrider seg.Rammen vil fungere som et skjold der lerretet mest sannsynlig vil bli skadet.

Ulemper med flytende rammer

Flytende rammer er litt begrenset i deres evne til å brukes.Disse typer rammer brukes vanligvis bare for én kunststil, lerret.Hvis du ikke elsker lerretskunst, vil du mest sannsynlig ikke ha behov for flytende rammer.Som elsker av trykkkunst synes jeg behovet for flytende rammer er minimalt.Utskrifter kan ikke festes til flyterammer, da de ble spesielt laget for lerret.

Hvis du vil legge til utskrifter, fotografier, dokumenter eller andre typer flate kunstverk, må du bruke en vanlig ramme eller flytemontering.Flytende montering kan høres ut som en flytende ramme, men det er det ikke.Flytende rammer er et produkt, mens flytemontering er en teknikk.


Innleggstid: 14. november 2022