Hva slags opplevelse gir speilet oss?

Innredningsbransjen er en relativt omfattende og aktiv bransje i internasjonal handel.Produktkategorien er svært rik, inkludert dekorative produkter i bomiljøet, som fotorammer, speil, gaver, feriedekorasjoner, etc., og det er mange materialer, som tre, aluminiumslegeringsserier, glass og så videre.

I dag, la oss introdusere en nødvendighet i livet - speil.Hvordan kan ulike speil gi oss ulike opplevelser.

Jeg liker lyspærer for full kroppslengdes speil, 14 led sminkespeil lyspærer er myke, lyse og ikke blendende. Det lyser opp hele rommet ditt og gir naturlig og jevn belysning til ansiktet ditt for perfekt sminke.Bruk 6000 K-pærene som er regissert av profesjonell makeupartist for å holde deg til å sminke deg lenge uten å skade øynene.

Selvfølgelig, kombinasjonen av enkel design.Full Length Speil med Akryl – 4 Stk Rammeløst Veggmontert Speil Hengende Dørspeil til Sminkespeil Skjønnhetssalong Soverom, Stue.Kan kombineres som du ønsker, uansett kvadrat, rektangel eller i andre former, for å gjøre hjemmet ditt mer elegant og varmt.Perfekt for dørspeil, kroppsspeil, treningsspeil, dansespeil og hjemmeinnredning.Speilet må monteres på en flat vegg eller speil, ellers får kroppen min til å se forvrengt ut.

Det finnes også en luksuriøs gullversjon av speilet, som også er veldig populært.ALUMINIUMLEGERINGSRAMME – Det store gulvbekledningsspeilet har ensartet farge og fin overflate fordi vi brukte rammer i mattpolert aluminiumslegering. Aluminiumsrammen er veldig tynn, lett, men slitesterk, praktisk for flytting og installasjon.

06 06


Innleggstid: 12-apr-2022