Hvor kan du sette et speil i et soverom?

Det ideelle stedet for et speil på soverommet er et sted hvor du kan stå langt nok tilbake til å se hele deg selv i det.Det er ideelt;det er ikke alltid mulig.Uansett, nedenfor viser vi noen alternativer, hvorav mange er plassbesparende alternativer for speilplassering i små soverom.

2 hovedtyper av speil for et soverom:

På veggen

Et opplagt alternativ er å henge et speil i full lengde et sted på soverommet hvor du har litt klaring foran det.

Ved siden av sengen

Du kan henge et speil eller bruke et frittstående speil ved siden av sengen.Det er faktisk et bra sted for et speil fordi det vanligvis er ganske mye klaring til å stå litt lenger bak på dette stedet, gitt at du har minst lengden på sengen som klaringsavstand.

Hjørne

Hjørnet kan by på både funksjon og estetikk.Det kan kle opp hjørnet av et soverom som eksempelet ovenfor, men også gi et godt sted å sjekke deg selv ut.

På en forfengelighet

Et flott sted for et sekundærspeil er på toppen av et servantskap (eller skrivebord på soverommet) med en stol slik at du kan sette deg ned og se nøye på håret og ansiktet ditt.

På døren

Å henge et dørspeil på innerdøren til soverommet ditt er et flott plassbesparende alternativ.De fleste soverommene har dør, og hvis det er trangt om plass, kan du henge et speil i full lengde på døren.Ulempen er at det ikke ser veldig bra ut.Du kan få en tilpasset dør laget med et speil innebygd som ville se bedre ut, men hvis du går til den kostnaden kan du like gjerne finne en bedre løsning.

På en garderobe

Hvis du kjøper et stort skap, kan du plassere et speil på innsiden av en dør, på siden av garderoben eller på forsiden.En garderobe tilbyr noen utmerkede speilplasseringsmuligheter.Jeg liker armoires fordi de ser bra ut og tilbyr mye mer klesoppbevaring.Å få en med et speil er en god idé for et soveromsspeil i full lengde.

Over en kommode

De fleste soverommene har en kommode, så å henge eller sitte et speil på toppen av den er ikke en dårlig måte å få et speil på soverommet.Det er ikke til gulvet som er det største problemet, men det kan gjøre det.Hvis du får en speilbelagt kommode, har du full lengde (selv om den ikke vil være på langt nær så nyttig som et ekte speil i full lengde.

Hvor er et dårlig sted å sette et speil på soverommet?

Ethvert sted hvor lyset på deg er dårlig (du vil aldri være fornøyd med hvordan du ser ut) og hvis det ikke er tilstrekkelig klaring til å se deg selv godt.Dette er to hovedhensyn når du plasserer et speil på soverommet ditt.

Hva er mitt favorittsted for et speil på soverommet?

Det kommer veldig an på soverommet.Jeg liker ideen om et speil på en skapdør siden det slår to fluer i en smekk.Imidlertid kan et langt frittstående speil flyttes rundt, noe som kan være praktisk.Når jeg tenker på det, er det ingen grunn til at du ikke kan ha begge deler.Og så liker jeg utseendet til et pent innrammet speil på veggen.

Jeg er ikke så veldig spesiell bortsett fra at jeg mye, mye, mye foretrekker speil i full lengde uavhengig av hvilken type jeg får og hvor jeg legger det.


Innleggstid: 19. desember 2022